Imanuelle Grives over twee weken voor rechter

Print
Imanuelle Grives over twee weken voor rechter

Immanuelle Grives Afbeelding: ANP Kippa

Actrice Imanuelle Grives en twee Amerikaanse medeverdachten moeten over twee weken voor het eerst voor de rechter verschijnen. Op 19 september wordt hun zaak over drugshandel op het dancefestival Tomorrowland nog niet inhoudelijk behandeld, het is een zogeheten pro-formazitting.

De actrice werd op 21 juli aangehouden. Volgens het Openbaar Ministerie had ze xtc-pillen, MDMA, cocaïne en ketamine in haar bezit. Op haar logeeradres werden nog veel meer drugs aangetroffen, ook amfetamine, GHB en cannabis.

Lees ook: ‘Achter de schermen hebben we Imanuelle echt proberen te helpen’

Grives heeft verklaard dat ze drugs verkocht als voorbereiding op een nieuwe rol, maar daar heeft het OM geen boodschap aan. Ze wordt verdacht van drugshandel.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen