Nieuw bestuur voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem

Print
Nieuw bestuur voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem

Afbeelding: ANP

Heibloem -

Er is een nieuw bestuur gevormd voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem.

Tijdens een bijeenkomst voor alle gebruikers, georganiseerd door de gemeenschapsraad van het dorp en werkgroep HELD (Heibloem Leefbaar en Duurzaam) werd de noodklok geluid, waarna vijf toekomstige bestuursleden opstonden. De klok in de zaal werd zelfs illustratief op vijf voor twaalf gezet om de ernst van de zaak te benadrukken.

Nancy Schroën van HELD: „De boodschap kwam duidelijk over bij de verenigingen. We hebben daarna de werkzaamheden van het bestuur toegelicht, een vijftal vrijwilligers gaf vervolgens aan zitting te willen nemen. Heel goed nieuws. We zijn ook best een beetje opgelucht.” Bovendien staken nog eens zes aanwezigen hun vinger op om een ondersteunende rol te vervullen.

Op korte termijn komt het gezelschap samen om de taken onderling te verdelen en zal de overdracht van het huidige bestuur plaatsvinden; op 1 oktober leggen zij de taken neer.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →