Nieuw bestuur voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem

Print
Nieuw bestuur voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem

Afbeelding: ANP

Heibloem -

Er is een nieuw bestuur gevormd voor gemeenschapshuis De Klokkestoel in Heibloem.

Tijdens een bijeenkomst voor alle gebruikers, georganiseerd door de gemeenschapsraad van het dorp en werkgroep HELD (Heibloem Leefbaar en Duurzaam) werd de noodklok geluid, waarna vijf toekomstige bestuursleden opstonden. De klok in de zaal werd zelfs illustratief op vijf voor twaalf gezet om de ernst van de zaak te benadrukken.

Nancy Schroën van HELD: „De boodschap kwam duidelijk over bij de verenigingen. We hebben daarna de werkzaamheden van het bestuur toegelicht, een vijftal vrijwilligers gaf vervolgens aan zitting te willen nemen. Heel goed nieuws. We zijn ook best een beetje opgelucht.” Bovendien staken nog eens zes aanwezigen hun vinger op om een ondersteunende rol te vervullen.

Op korte termijn komt het gezelschap samen om de taken onderling te verdelen en zal de overdracht van het huidige bestuur plaatsvinden; op 1 oktober leggen zij de taken neer.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen