Zes zaterdagen inzamelen gratis tuinafval in Schimmert

Print
Zes zaterdagen inzamelen gratis tuinafval in Schimmert

Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Schimmert -

Vanaf zaterdag 12 oktober wordt er gedurende zes weken op zaterdag gratis tuinafval ingezameld op het parkeerterrein van voetbalvereniging Schimmert. De actie eindigt op 16 november.

Tussen 10.00 en 15.30 uur kunnen inwoners van de gemeente Beekdaelen gratis hun tuinafval (snoeiafval, bladafval en grasmaaisel) aanbieden. Het aanbieden van keukenafval, geverfd hout of geïmpregneerd hout (bielzen) is niet mogelijk. Ook is het niet toegestaan om groenafval via een vrachtauto aan te leveren.

Om voor de bewoners in de omgeving van het voetbalterrein de overlast zo veel mogelijk te beperken, vraagt de gemeente aan kleine tractoren met aanhanger om niet te rijden via de Waterkuilsweg. Deze voertuigen kunnen rijden via de Bekerbaan, de Lange Rein en de Krakezesteeg.

Vrijwilligers van de voetbalvereniging houden toezicht en kunnen mensen vragen hun Rd4-afval te tonen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen