Lezing ‘Noord-Korea: de verbeelde werkelijkheid’ bij Bibliocenter

Print
Lezing ‘Noord-Korea: de verbeelde werkelijkheid’ bij Bibliocenter

Kom meer te weten over Noord-Korea. Afbeelding: Bibliocenter Weert

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Noord-Korea is het meest gesloten land ter wereld. Toeristen worden er altijd begeleid door twee gidsen en krijgen praktisch alleen te zien waar het land trots op is. Drs. Marc Roth organiseert reizen naar onder andere Noord-Korea en heeft het land vaak bezocht. Hij verzorgt een lezing in Bibliocenter Weert op dinsdag 24 september, om 20.00 uur.

Hij vertelt daarbij over de geschiedenis en het politieke klimaat, over de samenleving en de mensen in Noord-Korea en laat filmfragmenten en beeldmateriaal zien. De toegang is 5 euro voor leden en 7,50 euro voor niet-leden. Kaarten reserveren kan online. De bibliotheek is gelegen aan de Wilhelminasingel 250 in Weert.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen