Video: Zeer grote brand verwoest bedrijfspand in Meijel

Print

Zeer grote brand Simonshoek Meijel. Video: De Limburger

Meijel -

Bij het bedrijf Martens Milieu aan de Simonshoek in Meijel is vrijdag op zaterdagnacht een zeer grote brand geweest. De brandweer werd om half twee ’s nachts gealarmeerd dat het bedrijfspand in brand stond.

Met vijf blusvoertuigen, een redvoertuig en drie waterwagens probeerde de brandweer het vuur te bestrijden. Er was niemand tijdens de brand aanwezig in het bedrijfspand.

Lees ook: Verslagenheid n twee keer inbraak en nu grote brand bij Martens Milieu Meijel

Naast Martens Mileu zijn er nog drie bedrijven in het pand gevestigd. De brandweer wist het voorste gedeelte van het pand waar de kantoren zitten te behouden. De rest van het pand werd volledig door de brand verwoest en kan als verloren worden beschouwd.

Hoe de brand kon ontstaan is nog niet bekend. De brandweer heeft metingen gedaan en er zijn geen gevaarlijke stoffen bij de brand vrijgekomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen