Gratis afgifte van tuinafval in Schimmert

Print
Gratis afgifte van tuinafval in Schimmert

Afbeelding: MGL

Schimmert -

In Schimmert kan vanaf 12 oktober op zes achtereenvolgende zaterdagen, tot en met 16 november, gratis tuinafval worden aangeboden.

Tussen 10.00 uur en 15.30 uur kan men bij voetbalvereniging Schimmert terecht met snoei-, en bladafval en grasmaaisel. Het aanbieden van keukenafval, geverfd of geïmpregneerd hout (bielzen) is niet toegestaan. Daarnaast zijn er nog een paar regels. Zo is het niet toegestaan om groenafval met een vrachtauto aan te leveren en mogen kleine tractoren en aanhangers niet via de Waterkuilsweg maar enkel via de Lange Rein en de Krakezesteeg inrijden. Hierop wordt toezicht gehouden. Verder dient men de Rd4-afvalpas mee te nemen. Dit om te voorkomen dat tuinafval van buiten Nuth wordt aangeboden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen