Gouden dag voor leukemiepatiëntje: Collin (8) uit Klimmen is een dagje Max Verstappen

Print
Gouden dag voor leukemiepatiëntje: Collin (8) uit Klimmen is een dagje Max Verstappen

Collin heeft het naar zijn zin. Afbeelding: Make-A-Wish Nederland

Klimmen -

Collin heeft zich een dagje Max Verstappen gevoeld. Op het circuit van Zandvoort werd de 8-jarige Collin, die lijdt aan leukemie, verrast door Make-A-Wish Nederland.

Het was zijn grootste wens: racen als Max Verstappen en dus vertrok hij afgelopen week met zijn ouders en broertje in een limousine naar het circuit van de badplaats. Als klap op de vuurpijl kreeg hij ook nog een persoonlijk ingesproken bericht op zijn telefoon van zijn grote helden Nick en Simon.

Op het circuit aanbeland, kijkt Collin zijn ogen uit. Hij mag plaatsnemen in allerlei racewagens en zelfs racen in zijn lievelingsauto: een Porsche. Als aandenken krijgt hij van voormalig coureur Michel Bleekemolen een miniatuur racewagen van Max Verstappen cadeau. „Dit was geloof ik wel de mooiste dag van mijn leven”, vertelt Collin.

Make-A-Wish Nederland geeft jonge patiënten tussen 3 en 18 jaar een positieve boost door hun allergrootste wens te laten uitkomen.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen