Goede samenwerking krijgt vervolg tijdens kermis Baexem

Print
Goede samenwerking krijgt vervolg tijdens kermis Baexem

Feest in de tent tijdens Baexemse kermis. Afbeelding: Getty Images

Baexem -

De Oude Smidse en Baexheimerhof slaan dit jaar opnieuw de handen in elkaar bij de organisatie van festiviteiten in de feesttent op het kermisterrein. Dit na een succesvolle samenwerking bij de eerste editie vorig jaar. Van vrijdag 20 tot en met dinsdag 24 september zijn er tal van activiteiten gepland.

Ze trappen op vrijdag om 20.30 uur af met de muziekparty Hard2Get. Een dag later vormt de tent van 10.00 tot 18.00 uur het decor voor de eerste Baexemse Dorpsquiz van Hart voor Baexem. Met vragen en creatieve zoek- en doe-opdrachten worden inwoners erop uit gestuurd. De deelnemende teams ontvangen op de quizdag een boek met vragen. In de avonduren klinkt muziek uit de jaren 70 en 80 uit de speakers met dank aan Fever of Life. Vanaf 21.30 uur neemt het Dance Event de tent over. Op zondag worden de deelnemende teams aan de dorpsquiz om 15.30 uur in de tent verwacht voor de bekendmaking van de uitslag. Rond de klok van 17.00 uur wordt de eerste winnaar van de Baexemse Dorpsquiz bekendgemaakt en gehuldigd. Rond 19.00 uur neemt de band Anderkovver het stokje over. Op maandag kunnen belangstellenden vanaf 10.00 uur een kaartje komen leggen onder het genot van spek met eieren. Rond de middag zorgen de Deejays voor een muzikale reis door de tijd met guilty pleasures. De kermis wordt dinsdag afgesloten als Jukebox Dinsdag terwijl op de kermis de laatste rondjes draaien.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen