Chantal Janzen vindt ‘dikkere kop ook best leuk’

Print
Chantal Janzen vindt ‘dikkere kop ook best leuk’

Afbeelding: ANP

Chantal Janzen kreeg zaterdagavond heel wat kritiek te verduren op social media. De presentatrice van Dancing With The Stars, dat na tien jaar terugkeerde op RTL 4, zou volgens twitteraars een ‘mislukte facelift’ hebben gehad en er uitzien als ‘een strakgetrokken gebotoxte blonde doos’. Chantal zag de berichten pas zondagmiddag en reageert in haar Insta Stories.

„Haha let it gooo.” Volgens Chantal maakt stylist Leco van Zadelhoff haar „gewoon tè goed op”. „Ik las: wat heeft ze een strakke kop, haha. Maar als je er te oud uit ziet, is het óók weer niet goed, dan moet iemand nodig aan de spuit. Joh m’n kop is sinds m’n zwangerschap en bevalling van Bobby 1,5 jaar geleden niet meer terug geveerd, zal ik maar zeggen. En m’n lijf ook niet. Sinds die tijd 6 kilo zwaarder dan voorheen. En weet je dat ik daaraan ga doen? Niks! Want ik ben best wel behoorlijk blij met alles waar ik naar kijk in de spiegel in de ochtend. Ik heb 2 kinderen gekregen, en zit superlekker in m’n vel. En die dikkere kop vind ik ook best leuk.”

Lees ook: Wendy van Dijk liket snerende tweets over Chantal Janzen: ‘Ik ben gehackt’

Een aantal haattweets aan het adres van Chantal werden geliket door Wendy van Dijk. De SBS6-presentatrice liet zondagochtend weten dat ‘een derde persoon’ hiervoor verantwoordelijk was en dat zijzelf dit nooit zou doen. Bij een foto die Chantal zondagmiddag op Instagram plaatste, zette de presentatrice onder meer de #likenenlatenliken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen