Speelse mix van dans en theater bij Vreemde Eend in Schouwburg De Domijnen

Print
Speelse mix van dans en theater bij Vreemde Eend in Schouwburg De Domijnen

Afbeelding: Tycho Merijn

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Sally Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland presenteren samen de voorstelling Vreemde Eend. De première van deze speelse mix van dans en theater voor iedereen vanaf 4 jaar vindt plaats op zaterdag 21 september in Schouwburg De Domijnen. Daarna is de voorstelling tot eind november in de Nederlandse theaters te zien.

„Goeiemorgen Buur, Goeiemorgen Buuf!” Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet. Staan Buuf en Buur open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknickkleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Een actueel verhaal, verpakt in een mix van spetterende dans en spel. Ruim tien jaar na de eerste versie van Sally Dansgezelschap Maastricht, krijgt deze Vreemde Eend in samenwerking met theatergezelschap Het Laagland een vers verendek.

Na iedere voorstelling kunnen alle kinderen deelnemen aan een dansworkshop.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen