Galaconcert ‘Crossing Borders’ door 125-jarige harmonie Concordia Obbicht

Print
Galaconcert ‘Crossing Borders’ door 125-jarige harmonie Concordia Obbicht

Afbeelding: Luc Lodder

Obbicht -

In het jaar dat de vereniging 125 jaar bestaat, kan het niet uitblijven dat de jubilaris ook zelf in muzikale zin extra van zich laat horen. Zaterdag 5 oktober vanaf 20.00 uur verzorgen het harmonieorkest onder leiding van Alex Schillings en het slagwerkensemble onder leiding van Etienne Houben een galaconcert met als titel ‘Crossing Borders’ in Schouwburg De Domijnen.

Crossing Borders, grenzen overschrijdend, is een uitdrukking die Concordia Obbicht al 125 jaar op het lijf geschreven is. In haar rijke historie heeft het gezelschap het nooit geschuwd om de muzikale grenzen op te zoeken en daar regelmatig overheen te stappen.

In het galaconcert laten het slagwerkensemble en het harmonieorkest in een avondvullend programma horen en zien hoe een dorpsvereniging in 125 jaar is uitgegroeid tot een begrip in de wereld van de blaas- en slagwerkmuziek. Met een programmakeuze waarin klassiek en hedendaags repertoire in elkaar overgaan. Muzikale gasten zijn Fenna Ograjensek en Erik Moonen.

Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden van Concordia Obbicht of via www.concordiaobbicht.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen