Natuurwandeling rond Grashoek

Print
Natuurwandeling rond Grashoek

De wandeling voert door het natuurschoon van Grashoek. Afbeelding: Semper Avanti

Grashoek -

Het wandelcomité van fanfare en drumband Semper Avanti uit Grashoek houdt haar 15e natuurwandeltocht. De tocht van zondag 6 oktober voert door het natuurschoon van Grashoek. Vertrek voor de vier uitgezette wandelroutes is vanaf 8.00 uur.

Voor de 8 km is een aparte tocht uitgezet door de bossen van de Belgenhoek. De routes van 14, 21 en 25 km gaan overwegend over paden en onverharde zandwegen. De tocht is ook geschikt voor Nordic Walking. Voor alle afstanden is de sluiting om 17.00 uur. Deelnames kost € 2,50. Leden van een wandelbond krijgen op vertoon van hun pasje een korting van € 1,-. Startpunt is gemeenschapshuis ‘De Ankerplaats’ op de Past. Vullinghsstraat 3 in Grashoek.

Meer info is hier te vinden.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen