Onderhoudswerkzaamheden aan wegen in Simpelveld

Print
Onderhoudswerkzaamheden aan wegen in Simpelveld

Afbeelding: INGimage

Simpelveld / Bocholtz / Huls -

In de periode van maandag 16 september tot en met 4 oktober wordt klein en groot onderhoud uitgevoerd aan wegen in gemeente Simpelveld.

Grotere projecten zijn de Rolduckerweg en in het (tunneltje) Oranjeplein. De (asfalt)verhardingen in deze straten worden vervangen. De aannemer houdt zo veel als mogelijk rekening met aangelegen woningen en bedrijven. Voor het doorgaande verkeer worden omleidingsroutes ingesteld.

Reparaties

Daarnaast worden er kleinschalige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd - veelal asfalt reparaties en herstel trottoir - op diverse wegen binnen de bebouwde kom.

Het volgende schema is opgesteld:

16 – 20 september: klein onderhoud wegen zoals klein straatwerk, freesvakken en vullen van scheuren.

16 – 20 september: uitvoering asfalt tunnel Oranjeplein

16 – 27 september: uitvoering straatwerk Rolduckerweg

30 september – 4 oktober: uitvoering asfalt Rolduckerweg

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen