‘Schumacher voor geheime behandeling naar ziekenhuis in Parijs’

Print
‘Schumacher voor geheime behandeling naar ziekenhuis in Parijs’

Michael Schumacher. Afbeelding: EPA

Voormalig F1-wereldkampioen Michael Schumacher is dinsdag voor een ‘geheime behandeling’ overgebracht naar een ziekenhuis in Parijs. Dat meldt de Franse krant Le Parisien. De Duitser liep in december 2013 zwaar hersenletsel op bij een ski-ongeluk, waarna hij enige tijd in coma lag.

De 50-jarige Schumacher, die al jaren wordt verzorgd in zijn huis in Zwitserland, zou de komende tijd een ‘geheime behandeling’ ondergaan in het Georges Pompidou-ziekenhuis in Parijs. Het is niet duidelijk wat de behandeling exact inhoudt. Volgens Le Parisien zou het gaan om stamceltherapie onder auspiciën van de Franse chirurg Philippe Menasche. Over de medische toestand van Schumacher houdt zijn familie al jaren de lippen stijf op elkaar.

Lees ook: Schumacher vierde feestdagen en vijftigste verjaardag op Mallorca

‘Schumacher voor geheime behandeling naar ziekenhuis in Parijs’
Het Georges Pompidou-ziekenhuis in Parijs. Foto: Reuters

Schumacher is de succesvolste Formule-coureur aller tijden. Hij werd zeven keer wereldkampioen (twee keer Benetton, vijf keer bij Ferrari) en won 91 grand prix’.

Luister naar onze F1-podcast:

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen