Pathé Maastricht gaat oude filmklassiekers in vier dimensies vertonen

Print
Pathé Maastricht gaat oude filmklassiekers in vier dimensies vertonen

Scène uit Mad Max-Fury Road

/ Maastricht / Itteren -

Grote blockbusters komen terug in de bioscoop in een nieuw 4DX-jasje. Bioscoopexploitant Pathé introduceert deze week 4DX Rewind, waarbij topfilms van de afgelopen jaren een extra ‘vierde dimensie’ krijgen.

Het gaat onder meer om films als Interstellar, Mad Max: Fury Road en Guardians of the Galaxy die voor het eerst in een speciale ‘belevingsbioscoop’ worden vertoond. Om de week zal Pathé een oude titel in de 4DX-zalen gaan draaien; de eerste release is vanaf 13 september.

De films draaien op vrijdagmiddag, zaterdagochtend en maandagavond exclusief in de zeven Pathé 4DX-bioscoopzalen. In dit soort zalen bewegen stoelen mee met de film. Ook zijn er in de zaal licht-, lucht- en watereffecten ingebouwd die bijdragen aan een levensechte bioscoopervaring.

Sinds de opening van de eerste zaal werden er al meer dan 720.000 kaarten voor de speciale bioscoopzalen gekocht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen