Pathé Maastricht gaat oude filmklassiekers in vier dimensies vertonen

Print
Pathé Maastricht gaat oude filmklassiekers in vier dimensies vertonen

Scène uit Mad Max-Fury Road

/ Maastricht / Itteren -

Grote blockbusters komen terug in de bioscoop in een nieuw 4DX-jasje. Bioscoopexploitant Pathé introduceert deze week 4DX Rewind, waarbij topfilms van de afgelopen jaren een extra ‘vierde dimensie’ krijgen.

Het gaat onder meer om films als Interstellar, Mad Max: Fury Road en Guardians of the Galaxy die voor het eerst in een speciale ‘belevingsbioscoop’ worden vertoond. Om de week zal Pathé een oude titel in de 4DX-zalen gaan draaien; de eerste release is vanaf 13 september.

De films draaien op vrijdagmiddag, zaterdagochtend en maandagavond exclusief in de zeven Pathé 4DX-bioscoopzalen. In dit soort zalen bewegen stoelen mee met de film. Ook zijn er in de zaal licht-, lucht- en watereffecten ingebouwd die bijdragen aan een levensechte bioscoopervaring.

Sinds de opening van de eerste zaal werden er al meer dan 720.000 kaarten voor de speciale bioscoopzalen gekocht.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen