Epilepsie Café brengt mensen bij elkaar

Print
Epilepsie Café brengt mensen bij elkaar

Afbeelding: ING Image

Maastricht / Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp / Meerssen -

Het Epilepsie Café voor de regio Maastricht en Heuvelland wordt gehouden op zaterdag 21 september van 14.30 tot 16.30 uur op Terras Noord van het Academisch Ziekenhuis Maastricht.

Het Epilepsie Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met epilepsie, hun partners, ouders van kinderen met epilepsie, familie, vrienden en andere belangstellenden. Ook (zorg)professionals zijn welkom. De opzet is om ongedwongen en in een open sfeer met elkaar in gesprek te komen en ervaringen uit te wisselen over leven met epilepsie. Wat is de invloed op gezin, werk of vrije tijd. Verhalen delen of luisteren naar het verhaal van een ander zorgt voor herkenning, inspiratie en begrip. Gedurende de avond is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Aanmelden hoeft niet, maar is wel fijn. Bij voorkeur per e-mail: maastricht@epilepsiecafe.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer en aantal personen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen