De mooiste najaarstrends uitgelicht

Print
De mooiste najaarstrends uitgelicht

Afbeelding: Jansen-Noy

Al zo’n 85 jaar is modezaak Jansen-Noy in Sevenum een van de Limburgse hoofdrolspelers in mode. Met meer dan 300 toonaangevende merken onder één dak vind je altijd wat je zoekt. Naast mode voor het hele gezin kun je er ook terecht voor een unieke selectie lingerie en schoenen. De kids kunnen ravotten op de speelzolder en bij grand café Juffrouw Jansen geniet je van dagverse gerechten. Jansen-Noy praat je graag bij over de mooiste najaarstrends.

Camel is koning
Ook dit najaar kunnen we nog steeds niet om prints en kleur heen. De ruit is en blijft een topper, bij voorkeur gecombineerd met andere patronen en/of stoffen. Nieuwkomer is de slangenprint, bijvoorbeeld verwerkt in een laarsje of rok. Is dit Engelse stijltje een beetje too much voor je? Goed nieuws, want de neutrale tinten weten hun plekje ook weer te bemachtigen. Ja, er komt weer wat meer rust in de rekken. Vooral camel is koning. Overal duiken varianten van deze klassieke kleur op. Fijn, want makkelijk te combineren. De lichte kleuren zijn veelal verwerkt in zachte, comfortabele materialen. Van warm wol en ribstof tot bruin leer en suède.

Comeback
Naast nieuwe prints en kleuren gaan we dit seizoen ook veel andere silhouetten zien, met name in de broeken. De skinny trend maakt plaats voor wijdere modellering en hoge tailles, een beetje afgekeken uit de seventies. We maken dankbaar gebruik van het verleden, want ook de jaren tachtig zijn een bron van inspiratie. Zowel zakelijk als glamour. Bredere schouders, een lage hals, jasjes van nepbont en gedrapeerde jurken. Combineer de kenmerkende glanzende materialen met matte materialen en je look is helemaal anno nu. Zo mag een langere satijnen rok gerust met een wollen trui worden gedragen.

Streetwear
Één van de meest comfortabele en stoere trends is sportieve streetwear met invloeden vanuit de motor- en autosport. Denk aan sneakers met grove zolen en de juiste sokken. Misschien eventjes wennen, maar (witte) hoge exemplaren mogen gezien worden. (Trainings)broeken met biezen en/of knopen aan de zijkant blijven het goed doen evenals zichtbare logo’s en monogrammen. Bij deze trend is het bijna net zo belangrijk wíe je draagt als wát. Logo a gogo!

Gidsen in mode
Natuurlijk, de laatste mode is interessant, maar bij Jansen-Noy kijken ze altijd naar het totaalplaatje. De focus ligt volledig op persoonlijke aandacht voor de klant. Fashion Guides, vaak gediplomeerde stylisten, weten hoe ze iemand goed moeten kleden. Ze helpen je met persoonlijk advies, waarbij ze hun best doen om zowel fashion als persoonlijke stijl te adviseren en combineren. Een klant aanreiken wat hij of zij vraagt, is geen hogere wiskunde. Maar iets onverwachts uitzoeken, dat toch echt past bij iemand, dát is goed adviseren. De stylisten zijn een soort gidsen in mode, die ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn mooist voelt. Een weerspiegeling van de eigen persoonlijkheid geeft echte uitstraling en overschrijdt alle modetrends.

Wil je nog meer lezen over de laatste trends, stylingtips of de service van Jansen-Noy? Via www.jansen-noy.nl/over-ons/glossy lees je hier alles over in de nieuwste najaarsglossy.

Volg Jansen-Noy op Facebook (www.facebook.com/jansennoy/) of Instagram (https://www.instagram.com/jansennoy/) of kijk op www.jansen-noy.nl voor de nieuwste collecties, acties & events en het laatste nieuws..

Gezellig langskomen? Pastoor Vullinghsplein 20, 5975 DJ Sevenum.