Informatie avond initiatief ouders in Voerendaal

Print
Informatie avond initiatief ouders in Voerendaal

Ouders & Zo is een initiatief van de Burgerij. Afbeelding: Luc Lodder

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

De vrijwilligers van Ouders & Zo houden in september en oktober informatieavonden over het initiatief van de Burgerij Voerendaal.

Ouders & Zo wordt georganiseerd voor opvoeders en verzorgers die het leuk vinden om actief bezig te zijn. Informele gesprekken tijdens een wandeling of andere activiteit kunnen uitmonden in gerichte hulpvragen. Die worden indien mogelijk meteen beantwoord.

Behoeften

Tijdens de informatieavond in de Burgerij Voerendaal/Kunrade (Furenthela 17) vertellen vrijwilligers meer over het initiatief en wordt gekeken naar de behoeften van de bezoekers.

Op 16 september van 19.30 tot 21.00 uur en 8 oktober van 18.30 tot 19.30 uur. Aanmelden kan via de Burgerij (burgerij.klimmen@voerendaal.nl).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen