Oude foto’s en filmpjes tijdens ‘Wetste Nog’ Aelserhof en Moutheuvel

Print
Oude foto’s en filmpjes tijdens ‘Wetste Nog’ Aelserhof en Moutheuvel

De Amstel Gold Race trekt in 1989 door Elsloo. Afbeelding: Wil Nilwik

Stein / Elsloo -

Oude foto’s en films bekijken van Maasband, Elsloo, Meers en Stein, het gebeurt dinsdag 17 september in de ochtend in Woonzorgcentrum Aelserhof en ’s middags in de zaal van de Moutheuvel.

Kartrekker van het initiatief is Wim Janssen van de heemkunde-sectie van Erfgoed Stein. Zij organiseren de middagen in samenwerking met Vrijheid Urmond en Streekmuseum Elsloo. De ochtend in Aelserhof start om 10.30 uur, de middag in Moutheuvel vindt plaats tussen 15.00 en 16.30 uur. Deze bijeenkomsten zijn de eerste sinds de vakantie en vinden meerdere malen per jaar plaats. De heemkundeafdeling is nog altijd op zoek naar oude foto’s van Elsloo. Deze kan men meenemen en worden ter plaatse ingescand.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen