Complete huisraad gedumpt in Rembrandtstraat Broeksittard

Print
Complete huisraad gedumpt in Rembrandtstraat Broeksittard

De gedumpte huisraad. Afbeelding: François Mostard

Geleen / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

In de Rembrandtstraat in Sittard is maandag door nog onbekenden een complete huisraad gedumpt.

Het ‘grofvuil’ werd achtergelaten bij de containers naast het speeltuintje in de straat. Onder de spullen bevonden zich stoelen, een ladekast, tafels en zelfs een kapotte lattenbodem. De gemeente heeft de rotzooi inmiddels opgehaald, om brandgevaar tegen te gaan, en handhaving gevraagd vaker te controleren. Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de gemeente.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen