Open podium in Café de Haas in Voerendaal

Print
Open podium in Café de Haas in Voerendaal

Instrumentarium is standaard aanwezig. Afbeelding: Rob Oostwegel

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

In Café de Haas aan de Jeustraat 75 in Voerendaal vindt zaterdag 14 september een open podium plaats. Het aanvangstijdstip is 20.30 uur. De entree is gratis.

Tijdens deze avond kan iedereen zijn of haar muzikale kunsten op het podium vertonen. Jong of oud, beginner of gevorderde, singer-songwriter of band: alles mag.

Muzikanten die willen optreden kunnen zich vanaf 20.30 uur ter plekke aanmelden. Alle acts spelen hooguit drie nummers. Dat blijft overigens wel afhankelijk van het aantal inschrijvingen. Standaard is een drumstel, gitaarversterkers, basversterker, zanginstallatie en cajón aanwezig. Tevens is er een huisband aanwezig voor eventuele ondersteuning.

Het open podium wordt gehouden door de Stichting Fijne Tonen.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen