Halloweenconcert Fanfare Sint Joseph Merkelbeek

Print
Halloweenconcert Fanfare Sint Joseph Merkelbeek

Afbeelding: Fanfare Sint Joseph Merkelbeek

Merkelbeek / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

Fanfare Sint Joseph Merkelbeek is druk in de weer met de voorbereidingen op het halloweenconcert, dat op 9 november gegeven gaat worden.

‘The Joseph Family’ luidt de titel van het concert dat vanaf 20.00 uur wordt gehouden in gemeenschapshuis De Henkhof in Merkelbeek.

“Een Halloweenconcert met beleving vanaf de eerste seconde”, blikt de organiserende fanfare vooruit. In samenwerking met basisschool Sint Jozef- Merkelbeek, toneelvereniging ’t Auwt Durps Toniël- Merkelbeek, een combo en zangeres Imke Heitzer, zal dit een avond worden om nooit te vergeten. Van mysterieuze toverdrank tot geweldige blaasmuziek en van een griezelige sfeer tot uiteraard - toch ook - gezelligheid!”

Binnenkort start de kaartverkoop. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina van Fanfare Sint Joseph Merkelbeek

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen