Onderhoud aan Europees hoofdkantoor van Sabic in Sittard

Print
Onderhoud aan Europees hoofdkantoor van Sabic in Sittard

Acrobatische toeren bij onderhoud aan dak kantoor Sabic in Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Sittard / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Het Europees hoofdkantoor van Sabic op Bedrijvenstad Fortuna in Sittard is een echte blikvanger met een dak dat oogt als een skipiste. Onderhoud aan dat dak is een hele toer.

Als alpinisten bewegen werklui zich voort op het dak, waar veel platen zijn verwijderd. Volgens een woordvoerder van Sabic gaat het om regulier groot onderhoud aan het pand. Vorig jaar is aan de noordzijde aan het dak gewerkt, nu is de zuidzijde aan de beurt. De verwachting is dat de klus eind oktober is geklaard.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen