Genomineerden tiende Lodewijk van der Grintenprijs bekend

Print
Genomineerden tiende Lodewijk van der Grintenprijs bekend
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Frans Cremers, Wout van Eeuwijk en Guus Treuen zijn de genomineerden voor de Lodewijk van der Grintenprijs 2019.

Alle drie de genomineerden hebben een duidelijke link met het thema van dit jaar: Voeding, Creatie en Innovatie. Frans Cremers is directeur van Cremers Coolcare, dat geldt als specialist op het gebied van transport van groente en fruit. Wout van Eeuwijk is eigenaar van Pure Ingredients, een bedrijf dat onder de merknamen Mekkafood en Lekker&Anders bekendheid geniet als producent van gerechten waarbij de focus ligt op andere culturen. Guus Treuen produceert met zijn bedrijf Marcelissen Food Processing Machinery innovatieve sorteermachines voor de voedselverwerkende branche. De uitreiking van de Lodewijk van der Grintenprijs is op 10 december in De Maaspoort.

De prijs is een initiatief van de Stichting Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs, waarin LLTB Venlo-Horst, MKB Limburg, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo samenwerken. Vorig jaar ging de prijs naar Roy Hermans van de Hermans Groep.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen