Culinaire wandeling rond bergdorpje Vijlen

Print
Culinaire wandeling rond bergdorpje Vijlen

Afbeelding: Luc Lodder

Vijlen -

In het kader van de ‘Beleefweek Limburg’ kan nog tot en met zondag een culinaire wandeling worden gemaakt in Vijlen en omgeving.

Deelnemers maken kennis met verschillende horecagelegenheden en de fraaie, natuurlijke omgeving van Vijlen. Ook het enige wijnkenniscentrum van Nederland, duurzaam gelegen op het wijndomein van St. Martinus, is opgenomen in de wandelroute.

Startpunt is Hotel Vijlerhof, Hilleshagerweg 2 in Vijlen. De kosten bedragen 19,50 euro per persoon. Klik hier voor meer informatie.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen