Arriva houdt open dag voor senioren in Kerkrade

Print
Arriva houdt open dag voor senioren in Kerkrade

Senioren kunnen gratis kennismaken met de vervoersmogelijkheden van Arriva. Afbeelding: Aron Nijs Fotografie

Kerkrade / Eygelshoven / Bocholtz / Simpelveld / Huls / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg / Brunssum / Schimmert / Hulsberg -

Arriva houdt een open dag voor senioren op station Kerkrade-centrum op donderdag 19 september van 10.00 tot 12.00 uur.

Senioren reizen die ochtend, tussen 9.00 en 12.00 uur, gratis met het openbaar vervoer van en naar het station in Kerkrade. Zij krijgen daar uitleg over het Ov en kunnen een bus en trein van binnen bekijken. Tijdens deze open dagen, specifiek gericht op senioren, staan de medewerkers van Arriva de bezoekers te woord. Ze leggen uit bijvoorbeeld uit hoe een Ov-chipkaart werkt, vertellen hoe en waar reizigers met Arriva kunnen reizen en laten de mensen kennismaken met de bus en trein door ze rond te leiden.

Voor de terugreis ontvangen bezoekers een vervoerbewijs zodat het in- en uitchecken in de praktijk geoefend kan worden. Meer informatie staat op www.arriva.nl/opendaglimburg.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen