Koempelmis met Jeugdorkest Muziekschool Parkstad

Print
Koempelmis met Jeugdorkest Muziekschool Parkstad

De voormalige mijn Julia. Afbeelding: Huub Janssen

Kerkrade / Eygelshoven / Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

In de Petrus en Paulus kerk aan de Hoofdstraat in Schaesberg-Landgraaf vindt zondag 22 september een koempelmis plaats. Het aanvangstijdstip is 11.00 uur.

Dan worden de verongelukte koempels van de voormalige Julia mijn in Eygelshoven herdacht. De viering, voorgegaan door pastoor Freek Jongen, wordt muzikaal opgeluisterd door het Jeugdorkest van de Muziekschool Parkstad uit Kerkrade onder leiding van Ingrid Holleman. Na afloop is iedereen welkom bij het gezellig samenzijn met koffie en vlaai en schlagermuziek, gezongen door Driek, in het parochiezaaltje naast de kerk.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen