Tijdelijk restaurant

Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang

Print
Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang

De sloop van een deel van het Van der Valk Hotel in Venlo. Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Als je iets nieuws wilt doen, moet je eerst het oude opruimen. Van der Valk Hotel Venlo gaat fors uitbreiden. Om ruimte te maken, wordt gesloopt. Rigoureus.

Aan de Nijmeegseweg blijft alleen de toren met zestig kamers staan. Op de kale vlakte verrijst een nieuw hotel met nog eens 108 kamers, een wellness- en fitnessetage, zwembad, auditorium, bar, vergaderfaciliteiten en twee restaurants. De verwachte opening is voorjaar 2021.

Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang
Illustratie van het nieuwe hotel van Van der Valk in Venlo, dat voorjaar 2021 opent. Van der Valk Hotel

Voor de gasten in de toren komt eind september een tijdelijk restaurant in de voormalige Stadswinkel van de gemeente aan de Prinsessesingel, genaamd Taste of V. Bezoekers kunnen een glimp opvangen van het nieuwe concept.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen