Tijdelijk restaurant

Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang

Print
Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang

De sloop van een deel van het Van der Valk Hotel in Venlo. Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Als je iets nieuws wilt doen, moet je eerst het oude opruimen. Van der Valk Hotel Venlo gaat fors uitbreiden. Om ruimte te maken, wordt gesloopt. Rigoureus.

Aan de Nijmeegseweg blijft alleen de toren met zestig kamers staan. Op de kale vlakte verrijst een nieuw hotel met nog eens 108 kamers, een wellness- en fitnessetage, zwembad, auditorium, bar, vergaderfaciliteiten en twee restaurants. De verwachte opening is voorjaar 2021.

Sloop Van der Valk Hotel Venlo in volle gang
Illustratie van het nieuwe hotel van Van der Valk in Venlo, dat voorjaar 2021 opent. Van der Valk Hotel

Voor de gasten in de toren komt eind september een tijdelijk restaurant in de voormalige Stadswinkel van de gemeente aan de Prinsessesingel, genaamd Taste of V. Bezoekers kunnen een glimp opvangen van het nieuwe concept.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen