Dorpsraad Wessem komt eind dit jaar met definitieve versie Ambitieboek

Print
Dorpsraad Wessem komt eind dit jaar met definitieve versie Ambitieboek

Het Ambitieboek van Wessem krijgt de komende maanden z’n definitieve vorm. Afbeelding: Dorpsraad Wessem

Wessem -

Dorpsraad Wessem houdt medio deze maand en begin oktober overleg met het gemeentebestuur. Tijdens deze bijeenkomsten staan de ambities die onder de bewoners van Wessem begin dit jaar zijn opgehaald centraal. De volgende stap bestaat uit het samen met het Dorpslab realiseren van de definitieve versie van het ‘Ambitieboek van Wessem’. Het is de bedoeling dit boekwerk dat als leidraad geldt voor een vitaal dorp eind van dit jaar te presenteren.

Dorpsraad Wessem is betrokken bij de werkgroepen die vanuit het Dorpslab werken aan een vitaal Wessem. Daarnaast neemt het deel aan het overleg rond de hoogwaterbescherming, waarbij het behoud van een attractieve Maasboulevard voor Wessem een vooraanstaande rol speelt. Tevens wordt samen met de basisschool gekeken naar mogelijkheden om bij bepaalde activiteiten samen te werken. Samen met een aantal vrijwilligers draagt de dorpsraad tevens zorg voor het onderhoud aan het park in Wessem (de voormalige voetbalvelden).

Dit najaar staan nog vergaderingen gepland op 17 september in Gasterie De Knip, op 15 oktober in Café De Hook, op 19 november in Café-Zaal De Harmonie en op 18 december in Het Veerhuis. Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur en iedereen is welkom. Vanwege het beoogde vertrek van Jos Thijssen als voorzitter van de dorspraad begin volgend jaar, zal ook aandacht uitgaan naar de invulling van deze bestuursfunctie.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Sluit je daarom ook aan en kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt. Juist in deze onzekere tijden.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen