Raadslid D66/GroenLinks Horst aan de Maas stopt

Print
Raadslid D66/GroenLinks Horst aan de Maas stopt

Inez Arts stopt als raadslid D66/GroenLinks Horst aan de Maas Afbeelding: D66/GroenLinks

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Inez Arts (D66/GroenLinks) is niet langer gemeenteraadslid in Horst aan de Maas. Arts heeft haar zetel ter beschikking gesteld.

Ze wordt opgevolgd door Maarten Voesten van D66/GroenLinks. Arts legt na dik anderhalf jaar haar werk als raadslid neer, omdat de taak erg veel van haar vergt. „En dan neem je het moedige besluit om te zeggen: ‘Ik kan dit niet meer opbrengen’,” zo heeft burgemeester Ryan Palmen het dinsdagavond bij haar afscheid van de gemeenteraad verwoord.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen