ZING! on tour: luisterrijk korenconcert in Weert

Print
 ZING! on tour: luisterrijk korenconcert in Weert

The Streetsingers, tijdens het Cultureel Lint in Weert. Afbeelding: The Streetsingers

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

The Streetsingers zorgen zaterdagavond 5 oktober samen met drie koren voor een kleurrijke concertavond in het Fatima Huis aan de Coenraad Abelsstraat in Weert. Samen met de overige deelnemende gezelschappen - Gospelgroep LichterLaaie uit Eindhoven, 2Enjoy uit Maastricht en Zanggroep Evergreen uit Vierlingsbeek - maakt The Streetsingers een gezamenlijke concerttoer langs alle ‘thuislocaties’.

Een vaste pianist en diverse muzikanten in een wisselende samenstelling begeleiden The Streetsingers met hun pop-, gospel- en jazzrepertoire en hun klassieke liederen. Gospelgroep LichterLaaie uit Eindhoven brengt samen met een combo in kerken, op evenementen en in winkelcentra liederen in afwisselende stijlen met een eeuwenoude boodschap ten gehore. Zanggroep 2Enjoy Maastricht treedt op met eigen gearrangeerde stukken, ballads, up tempo nummers en actuele Top 40 hits. Zangggroep Evergreen uit Vierlingsbeek treedt op in allerlei gelegenheden, van bruin café en cultureel centrum tot winkelgalerij en stadspark. Naast evergreens is het repertoire opgebouwd uit musicalsongs, popsongs, gospels en jazz-achtige nummers.

Publiek is welkom om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur en de toegang is gratis. Zie voor meer info de Facebookpagina.