Nienke is trots op haar opa en Dominique op haar debuut in de Champions League

Nienke Wijnhoven op de 75e verjaardag van haar opa. © Facebook/Nienke Wijnhoven

Benieuwd naar interessante weetjes over bekende Limburgers? In deze showbizz-rubriek struint De Limburger het internet af voor de leukste, gekste en opvallendste berichten van BL’ers op social media.

Redactie

Dominique Bloodworth is trots. De voetbalster uit Horst speelt met VfL Wolfsburg rond deze tijd haar eerste duel in de Champions League. Tegenstander is Mitrovica uit Kosovo.

Trots is ook Dominiques plaatsgenote, zangeres Nienke Wijnhoven. Op haar opa, die zijn 75e verjaardag vierde.

Stefanie Joosten legt in haar tweede vaderland Japan de laatste hand aan het inspreken van de game Last Labyrinth. De Roermondse is daarin de voornaamste stem.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer Limburgers zitten in Japan, blijkbaar. Schrijver Paul van Loon bijvoorbeeld.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Ook aan de andere kant van de wereld verblijven provinciegenoten. André Rieu is aangekomen in Colombia voor een serie concerten.

Ondertussen heeft Marijke Helwegen het druk met… ehhh, met wat eigenlijk? Van al die hashtags worden we niet meteen wijzer. Wel is ze héél géél.

Van Chantal Janzen kun je van alles beweren, maar niet dat ze zonder zelfspot is. Op het typische mediarelletje rond haar al of niet opgepimpte uiterlijk in Dancing with the Stars reageerde ze als volgt. Hup, meteen de kou uit de lucht.

Zangeres Suzan Seegers is dezer dagen niet bezig met dit soort oppervlakkigheden. Zij speelt een rol bij de herdenking van de bevrijding, die deze week begint. Suzan treedt onder meer op in Mesch, het eerste dorp dat 75 jaar geleden werd bevrijd.

Optreden doet ook Tisjeboy Jay. Zijn theaterdebuut was in no time uitverkocht. Zelfs zijn familie en vrienden visten achter het net. Maar geen nood: Jay heeft inmiddels een tweede show geregeld in een grotere zaal.