Familiespeurtocht op Landgoed Geijsteren

Print
Familiespeurtocht op Landgoed Geijsteren

De puzzelopdrachtenspeurtocht op Landgoed Geijsteren bestaat uit een opeenvolging van boeiende ontdekkingen. Afbeelding: IVN Geijsteren-Venray

Geijsteren -

IVN Geijsteren-Venray houdt zondag 22 september een puzzelopdrachtenspeurtocht voor gezinnen door het mooie Landgoed Geijsteren. De tocht start tussen 9.30 en 10.30 uur vanaf het Onze Lieve Vrouwe kapelletje aan de Sint Wilbertsweg in Geijsteren.

Tijdens de foto-zoek- en opdrachtenspeurtocht gaan kinderen met (groot)ouders op pad om de mooie plekjes van Landgoed Geijsteren te ontdekken: de Holtmeule, de Oostrumse beek, de Alde Pastorie, de Sint Willibrorduskapel en de ruïne. De foto’s en opdrachten wijzen de weg. De tocht duurt ongeveer twee uur en deelname is gratis. De wandeling is ook geschikt voor gezinnen met kinderwagens.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen