Wereldkeuken op Bundermijt in Bunde

Print
Wereldkeuken op Bundermijt in Bunde

Het Sint Agnesplein tijdens de Bundermijt van 2018. Afbeelding: Bundermijt

Bunde -

De Bundermijt introduceert dit jaar de wereldkeuken tijdens de braderie op het Sint Agnesplein in Bunde. Vluchtelingen met een verblijfsstatus bereiden zondag 15 september hapjes uit eigen land.

Met de wereldkeuken haakt de organisatie in op 75 jaar bevrijding. Statushouders serveren op 15 september gerechten uit de landen waar ze vandaan komen.

De Bundermijt op en rond het Sint Agnesplein start om 11.00 uur. Op een podium treden van 12.30 tot 21.00 uur artiesten op. Harmonie Sint Agnes zal om 12.30 uur de officiële opening muzikaal opluisteren.

Er zijn drankbuffetten en foodtrucks aanwezig.

Meer informatie: www.bundermijt.nl

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen