Projecten uit Kerkrade en Schimmert genomineerd voor Limburg Duurzaamheid Award

Print
Projecten uit Kerkrade en Schimmert genomineerd voor Limburg Duurzaamheid Award

Bij Superlocal worden de materialen van leegstaande flats hergebruikt voor de bouw van circa 130 nieuwe woningen en de inrichting van het openbare gebied. Afbeelding: Mitchell Giebels

Kerkrade / Eygelshoven / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

De projecten Kerkrade jouw duurzame toekomst en Superlocal uit Kerkrade en Zwamburg uit Schimmert zijn genomineerd voor de Limburg Duurzaamheid Award 2019.

Zwamburg en Kerkrade jouw duurzame toekomst dingen mee in de categorie leefstijl/gezondheid, Superlocal in de categorie materialen.

De prijzen zullen op 7 oktober worden uitgereikt tijdens het symposium over duurzaamheid in Venray.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen