Projecten uit Kerkrade en Schimmert genomineerd voor Limburg Duurzaamheid Award

Print
Projecten uit Kerkrade en Schimmert genomineerd voor Limburg Duurzaamheid Award

Bij Superlocal worden de materialen van leegstaande flats hergebruikt voor de bouw van circa 130 nieuwe woningen en de inrichting van het openbare gebied. Afbeelding: Mitchell Giebels

Kerkrade / Eygelshoven / Schimmert / Hulsberg / Wijnandsrade / Merkelbeek / Schinveld / Jabeek / Vaesrade / Schinnen / Klein-Doenrade / Doenrade / Bingelrade / Puth / Sweikhuizen / Amstenrade / Oirsbeek / Nuth -

De projecten Kerkrade jouw duurzame toekomst en Superlocal uit Kerkrade en Zwamburg uit Schimmert zijn genomineerd voor de Limburg Duurzaamheid Award 2019.

Zwamburg en Kerkrade jouw duurzame toekomst dingen mee in de categorie leefstijl/gezondheid, Superlocal in de categorie materialen.

De prijzen zullen op 7 oktober worden uitgereikt tijdens het symposium over duurzaamheid in Venray.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen