Boerderij kijkdag bij Hoeve ten Hove Voerendaal

Print
Boerderij kijkdag bij Hoeve ten Hove Voerendaal

Afbeelding: Luc Lodder

Voerendaal / Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Winthagen -

De jaarlijkse boerderij kijkdag vindt zondag 22 september plaats op het akkerbouwbedrijf en monumentale carréboerderij Hoeve ten Hove van de familie Keijbets.

Deze ligt aan de Steinweg 7 in Voerendaal. Er is deze dag, vanaf 10.00 uur, volop gelegenheid om dit moderne bedrijf te bezichtigen en te beleven onder het genot van livemuziek en een hapje en drankje. Tevens is er een streekmarkt waar Limburgse producten worden gepresenteerd. Bezoekers kunnen alles te weten komen over de Romeinse villa die nabij de hoeve ligt.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen