Ode aan graffiti en straatkunst op tweede editie Unframed

Print
Ode aan graffiti en straatkunst op tweede editie Unframed

De eerste editie van Unframed vond vorig jaar plaats. Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

De tweede editie van straatkunstevenement Unframed wordt vrijdag geopend. In de Pliegerhal aan de Voskuilenweg 61 in Heerlen wordt een ode aan graffiti en straatkunst gegeven.

Het evenement brengt legendes, iconen en hedendaagse grootheden uit de internationale graffiti- en street art-scene samen en toont ze op één evenement. Na een succesvolle eerste editie in 2018 pakt de organisatie dit jaar nog breder uit: naast een omvangrijke expositie met vele unieke werken, vindt er wederom een graffiti jam plaats: een kleurrijke gebeurtenis waarbij tientallen beroemde graffiti artists op 15 en 16 september live aan het werk te zien zullen zijn.

De opening vindt vrijdag 13 september plaats om 19.00 uur. Daarna is Unframed tot en met 22 september van 10.00 tot 18.00 uur geopend. De entreeprijs bedraagt 10 euro.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen