WK Bokkenollen en Limonollen in Griendtsveen

Print
WK Bokkenollen en Limonollen in Griendtsveen

Afbeelding: Horst aan de Maas 800

Griendtsveen -

In Griendtsveen voert een aantal teams op zaterdag 12 en zondag 13 oktober een verbeten strijd om het wereldkampioen Bokkenollen en Limonollen op z’n naam te schrijven.

De opdracht voor de zaterdag is eenduidig: een dienblad met drie volle glazen bokbier zo snel mogelijk over ongeschonden over een parcours vol hindernissen loodsen. Op de zondag strijden de jongste deelnemers in vier leeftijdcategorieën (tot 15 jaar) om de hoogste eer in het WK Limonollen. Twee lopers leggen in dit kampioenschap onder begeleiding van een coach het parcours af om zo snel mogelijk een dienblad met een flesje en drie glazen chocomel over de finish te brengen.

De wedstrijden vinden plaats in het kader van Horst aan de Maas 800. Inschrijven kan via de website.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen