Organist Theo Hes geeft concert in Grote Kerk van Venray

Print
Organist Theo Hes geeft concert in Grote Kerk van Venray

Afbeelding: INGimage

Venray / Oostrum / Oirlo / Leunen / Castenray / Heide / Ysselsteyn / Geijsteren / Veulen / Merselo / Vredepeel / Smakt / Wanssum / Blitterswijck -

Theo Hes verzorgt zondag 22 september een orgelconcert in de Sint Petrus’ Bandenkerk in Venray. Publiek is welkom vanaf 16.00 uur.

Het orgelspel van Hes - dat eerder al te bewonderen was in Venray bestaat deze keer uit filmmuziek van componisten als John Williams, Ennio Morricone en Andrew Lloyd Webber. Sinds 1997 is Theo Hes de vaste bespeler van het orgel van de dekenale St. Martinuskerk van Venlo. Het organiserende Orgelcomité stelt een vrijwillige bijdrage van minimaal 5 euro op prijs.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen