Zangvereniging Eendracht Rimburg geeft nazomerconcert

Print
Zangvereniging Eendracht Rimburg geeft nazomerconcert

Afbeelding: ingimage

Landgraaf / Schaesberg / Nieuwenhagen / Rimburg -

Zangvereniging Eendracht uit Rimburg verzorgt zondag 22 september een nazomerconcert in zaal D’r Eck in Rimburg. Aanvang is om 19.00 uur.

Ter afsluiting van de zomer zal de zangvereniging onder leiding van Jan Zaad en met begeleiding van Esther Zaad een gevarieerd programma ten gehore brengen. De werken zijn voor een deel nieuw. Daarnaast is gekozen voor recente en oudere liederen van bekende componisten.

Aan het concert zal verder deelnemen het vocaal ensemble Andiamo uit Weert, dat bestaat uit acht zangers die zich ten doel gesteld hebben onderscheidende muziek te maken. Het ensemble staat onder leiding van Tim Schulteis. Het repertoire van Andiamo bestaat uit meerstemmige klassieke en moderne werken. Ook talentvolle jonge pianisten van de Muziekschool Heerlen verlenen medewerking.

De toegang is gratis (vrijwillige gave).

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen