Enorm funhouse niet op tijd klaar voor kermis Weert

Print
Enorm funhouse niet op tijd klaar voor kermis Weert

Drukte op de kermis in Weert, hier op het Stationsplein vorig jaar. Afbeelding: Jeroen Kuit

Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

Het grote funhouse Police Academy is niet op tijd klaar voor de kermis in Weert. In plaats daarvan komen de waterbaan River Rafting en een kleiner funhouse op de Dries te staan.

De ‘Jimmy’ van 40 meter lang en 12 meter hoog (Police Academy) zou de primeur beleven in Weert maar kan nog niet gekeurd worden en is daarmee van de baan. In plaats daarvan komen twee attracties naar Weert: het iets minder grote maar toch vier verdiepingen hoge funhouse Heroes City XXL van dezelfde exploitant en de River Rafting. Vrijdag 27 september wordt de kermis om 19.00 uur officieel geopend, woensdag 2 oktober wordt die met vuurwerk afgesloten.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen