Kick-off KERNgezond op Basisschool Het Spick

Print
Kick-off KERNgezond op Basisschool Het Spick

Tophandballer Daan Versleeuwen voorzag iedereen in ruil voor de grote inzet van zijn handtekening. Afbeelding: Basisschool Het Spick

Beesel / Reuver -

Op Basisschool Het Spick aan de Kerkstraat in Beesel vond woensdag de kick-off plaats van het traject KERNgezond. Ook dit schooljaar nemen vele scholen in de regio deel aan dit programma dat kinderen een aanzet moet geven om gezond te bewegen, gezond te eten en gezond gedrag te vertonen.

De kinderen van groep 5 en 6 mochten in dit kader aanschuiven voor een gezond ontbijt. Ook de kinderen van groep 4 sloten hierbij aan. Voor het ontbijt verklaarden oud-profvoetballer Maurice Graef en tophandballer Daan Versleeuwen het KERNgezonde schooljaar officieel voor geopend. Onder professionele begeleiding werd vervolgens een warming-up op muziek gedaan.

Tijdens het ontbijt kwam Daan in de klas vertellen waarom gezond ontbijten belangrijk is voor zowel een topsporter als voor de kinderen. De kinderen kregen uitleg over het gehele traject en een poster waarop ze konden invullen hoe zij dit jaar voor KERNgezond gaan. Na een groepsfoto met een handtekening van Daan werd de ochtend afgesloten.

Kijk hier voor meer informatie over KERNgezond