Valkenburg krijgt eigen SamenLoop voor Hoop

Print
Valkenburg krijgt eigen SamenLoop voor Hoop

Paars is de kleur van SamenLoop voor Hoop. Afbeelding: Ad Weijdt

Valkenburg / Berg / Walem / Houthem / IJzeren / Vilt / Sibbe / Oud-Valkenburg / Schin op Geul / Berg en Terblijt / Geulhem / Terblijt -

Valkenburg krijgt volgend jaar een eigen SamenLoop voor Hoop. De organisatie houdt een informatieavond voor vrijwilligers die interesse hebben om dit evenement te ondersteunen. De avond vindt plaats in Café aan de Kirk, aan de Sibbekerkerstraat 36 in Sibbe, op woensdag 18 september vanaf 20.00 uur.

De Valkenburgse editie van de SamenLoop vindt plaats op 19 en 20 september 2020. Tijdens deze 24-uurs wandelestafette wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. Deelnemers lopen in teams 24 uur voor het goede doel en wisselen elkaar hierbij af. Daarnaast worden diverse activiteiten gehouden. De organisatie zoekt onder meer vrijwilligers die het evenement willen ondersteunen, bijvoorbeeld op het vlak van communicatie, sponsoring, logistiek of teamwerving.

Voor meer informatie of aanmelden kunnen belangstellenden contact opnemen met voorzitter Pieter van den Hof via tel. 06-41260415 of pietervandenhof@gmail.com.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen