Gulpen-Wittem sluit aan bij World Cleanup day

Print
Gulpen-Wittem sluit aan bij World Cleanup day

Afbeelding: Harry Heuts / Fotojournalist

Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen / Diependal -

Tijdens World Cleanup day, zaterdag 21 september, steekt ook de gemeente Gulpen-Wittem de handen uit de mouwen.

In drie kernen zijn acties op touw gezet om rommel op te ruimen, waarbij iedereen kan meehelpen en meelopen. Tussen 10.00 en 16.00 uur zal in Partij-Wittem vanaf de S-bocht van Partij en in Gulpen vanaf de Markt worden schoongemaakt. In Eys gebeurt dat tussen 11.00 en 13.00 uur vanaf het kermisplein bij de basisschool.

Wethouder Jos Last geeft om 10.00 uur het startsein op de Markt in Gulpen en gaat zelf ook een route lopen. Mensen die een waadbroek, handschoenen en/of een knijpstok in huis hebben kunnen deze meenemen. Het idee achter het project is dat het met een groep gezelliger is om rommel op te ruimen. Aan het eind van de routes staat een versnapering te wachten. meer informatie is te verkrijgen via worldcleanupdaygulpen@gmail.com

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen