Auto vliegt de bocht uit op de Booldersdijk in Nederweert

Print
Auto vliegt de bocht uit op de Booldersdijk in Nederweert

Afbeelding: Nederweert24

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk -

Een auto is op de kop in een weiland beland aan de Booldersdijk in Nederweert woensdagmiddag.

De auto is rond kwart over vier door nog onbekende reden uit de bocht gevlogen en in een wei beland. Volgens de politie gaat het om een eenzijdige aanrijding. De bestuurder wist op eigen kracht het voertuig te verlaten. De man kwam er met de schrik vanaf. De auto raakte zwaar beschadigd.

Lees ook: Snelheid gaat omlaag op de Booldersdijk in Nederweert

De gemeente Nederweert wil nog dit jaar de snelheid op de Booldersdijk tussen Nederweert en Brabant omlaag brengen vanwege het aantal ongevallen dat daar plaatsvindt. De weg is inmiddels wel opnieuw geasfalteerd maar de snelheidsbeperkende maatregelen zijn nog niet uitgevoerd.

Auto vliegt de bocht uit op de Booldersdijk in Nederweert
Foto: Nederweert24

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen