Opsporing Verzocht levert vier tips op over overval Herkenbosch waarbij vrouw in kast werd opgesloten

Print
Opsporing Verzocht levert vier tips op over overval Herkenbosch waarbij vrouw in kast werd opgesloten

Afbeelding: Track’88

Herkenbosch -

Bij de politie zijn vier tips binnengekomen over een woningoverval in Herkenbosch nadat daar dinsdagavond in Opsporing Verzocht aandacht aan werd besteed.

De recherche gaat met de tips aan de slag. Bij de woningoverval op vrijdagavond 30 augustus werd de 69-jarige bewoonster van een villa aan de Lispinweg door drie mannen opgesloten in de meterkast, waarna de daders een flink aantal spullen uit het huis haalden. Ze namen onder meer vijftien schilderijen en een groot aantal sieraden mee, zo bleek in de uitzending van Opsporing Verzocht.

Lees verder onder de video.

De vrouw zat de hele nacht vast in de meterkast. Ze werd pas de volgende ochtend door drie hoveniers gevonden, die het vreemd vonden dat de deur van de villa open stond.

Video: Track’88

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen